Wegwijs in opleidingsvormen Wegwijs in onderwijsvormen

Werkplekleren is een overkoepelende term die slaat op het leren op een werkvloer, al dan niet gecombineerd met een (schoolse) opleiding. Het doel van werplekleren is om de afstemming tussen opleiding en werkveld te verbeteren, door de jongere in contact te brengen met de realistische werkplek, en vaak ook al actief wat werkervaring te laten opdoen.

Als werkgever is het niet eenvoudig om een overzicht te krijgen over alle mogelijke vormen van werkplekleren. Wil jij weten welke afkorting waarvoor staat en nog meer welke vorm het best bij jouw organisatie past? Vind hier het antwoord op je vragen.

 

Vormen van werkplekleren voor jongeren


Blijf op de hoogte via de JOW-nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De door jouw verstrekte gegevens zullen door de provincie Limburg, Flankerend Onderwijsbeleid, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt (de verwerkingsverantwoordelijke) worden verwerkt. Zij zullen uitsluitend worden gebruikt voor verspreiding van de nieuwsbrief. Je gegevens worden bewaard zolang je je niet uitschrijft voor de nieuwsbrief.

Voor meer info en voor de uitoefening van je rechten verwijzen wij je door naar ons privacybeleid op www.limburg.be.
Een kopie van deze info is beschikbaar bij de dienst Flankerend Onderwijsbeleid op bovenvermeld adres of kan, op aanvraag, naar jou verzonden worden. 

Partners

Deze website kwam tot stand door een bundeling van krachten en expertise van diverse partners.