MEET THE YOUNGSTERS

UNIEK MATCHINGPLATFORM KOPPELT TALENTVOLLE JONGEREN AAN JUISTE BEDRIJVEN EN HOUDT LIMBURGS TALENT IN DE REGIO

Provincie Limburg, VDAB en VKW Limburg profileren Limburg bij jongeren als dynamische regio met uitdagende jobs en daadkrachtige bedrijven.

Via ‘Meet the Youngsters’ willen werkgeversorganisatie VKW Limburg, de VDAB en Provincie Limburg de inefficiënties op de arbeidsmarkt verder wegwerken en de juiste match realiseren tussen talent en bedrijf. ‘Meet the Youngsters’ is een uniek matchingplatform dat jongeren helpt ontdekken welke bedrijven écht bij hen passen voor een stage, traineeship of uiteindelijk een job. Doelstelling: op drie jaar tijd op zoek gaan naar 3000 jongeren en ruim 300 bedrijven die zich aanmelden op het platform.

Door zich aan te melden op het platform krijgen jongeren de gelegenheid om tijdens hun opleiding in contact te komen met boeiende bedrijven/organisaties en er een relatie mee op te bouwen. Die komt van pas bij opdrachten, stages, afstudeerprojecten en daarna mogelijk een job. Bedrijven worden uitgedaagd om jongeren aan te spreken voor bedrijfsbezoeken, challenges of vakantiejobs.

INSCHRIJVEN kan via www.meettheyoungsters.be

Bron: 20200513 PB Meet the Youngsters (vkwlimburg.be)

Deel dit artikel