school

Radarduaal

Wil je weten hoeveel erkende werkplekken voor duaal leren er zijn voor een opleiding in jouw regio? Ben je benieuwd naar het aantal lesplaatsen voor een bepaalde duale opleiding en het aantal ingeschreven leerlingen? Radarduaal geeft je het antwoord!

Start to DUAAL: stappenplan voor directies onderwijs

Wil jouw school starten met opleidingen Duaal Leren? Welke acties moet jij hier als directeur in ondernemen? In deze checklist vind je een stappenplan met timing en verdere info.

Start to DUAAL: stappenplan voor trajectbegeleiders onderwijs

Ben jij (voor het eerst) trajectbegeleider in Duaal Leren? Weet jij welke acties je moet ondernemen? In deze checklist vind je een stappenplan met timing en verdere info.

Starterskit voor leerling Duaal Leren

Een starterskit voor de leerling die een duaal leertraject volgt in een onderneming, vrij aanpasbaar met eigen logo's, teksten en contactgegevens? Het ESF-project Duamotiv zorgde ervoor...

Kerncijfers duaal leren in Vlaanderen

Alle cijfergegevens duaal leren gebundeld in een handig overzicht? Het Departement Werk en Sociale Economie lanceerde het dashboard sectorale partnerschappen.

Starterskit Duaal Leren voor de onderneming

Een op maat van jouw school gemaakte starterskit afgeven in een onderneming die een leerling zal opleiden via een OAO? Dit is mogelijk op een efficiënte manier dankzij het voorwerk geleverd in het ESF-project Duamotiv...

Webinar en omzettingskalender: Van Leren en Werken naar Duaal Leren

De komende jaren vervangt duaal leren het stelsel van leren en werken. Welke gevolgen heeft die overgang voor de centra voor deeltijds onderwijs (CDO’s) en Syntra vzw? Departement Onderwijs biedt de meest recente info een heel wat concrete handvaten aan.

Programmatie Duaal Leren

Onderwijsdecreet 33 wijzigt de programmatieprocedures.

Ondersteuningsaanbod per sector

Biedt onze sector ondersteuning aan bij de organisatie van Duaal Leren? En bij het zoeken naar leerwerkplekken?

MEET THE YOUNGSTERS

Uniek matchingplatform koppelt talentvolle jongeren aan juiste bedrijven.